Idea Nation Innovation

Idea Nations plattform gör det enkelt att involvera och engagera olika människor i öppna innovationsprocesser. Du väljer enkelt vilka du vill engagera när i de olika stegen i innovationsprocessen samt hur många steg du vill göra. Allt ifrån att bara göra en idésprint till att skapa teams där du kan göra mer avancerade protyper som kan utvecklas i flera versioner.

Du bjuder enkelt in deltagare på det sätt som passar dig bäst. Plattformen har stöd för allt från vanliga registreringar till single-sign-on lösningar mot ditt företags existerande användardatabas, eller varför inte bara bjuda in deltagara via en enkel länk eller med en QR-kod.

alz.png

Idea Nation Workshop

I vårt workshop-läge sätter du upp en digital workshop snabbare än du hinner skriva Post-it. Använd videokonferensverktyget du trivs bäst med och bjud in dina deltagare till plattformen så de enkelt kan bidra i workshopen samtidigt som arbetet blir otroligt mycket enklare för dig. Du behöver inte sitta och tyda handstilar eller sortera knöliga Post-it lappar med dåligt klister längre. Plattformen och användarna sköter det åt dig. Och för rapportskrivningen har vi gjort det enkelt för dig med en smidig export till Excel-fil.

För att bjuda in deltagare så skapar du bara en unik länk som du bjuder in dina deltagare med sen kan de direkt börja bidra.

sthlm.png