top of page

Idea Nation öppnar Online Sales i Visby

Techföretaget Idea Nation som arbetar med innovations och medborgardelaktighet sluter sig till trenden att flytta ut hela eller delar av sin verksamhet utanför storstäderna. I dagarna öppnar de deras verksamhet i Visby där de kommer att rekrytera både sälj, support och tech personal. Fokus nu är på att driva sälj inom Norden av deras SAAS plattform för kollaborativt innovations- och utvecklingsarbete.


"Att techföretag flyttar ut sin verksamhet utanför storstäderna är inget nytt, och har massor av fördelar. Idag vill många ha möjlighet att jobba där de vill, och många med hög utbildning flyttar ut från städerna till mer attraktiva liv utanför storstädernas ekorrhjul. Att slippa köer och få mer tid till familj och fritid är viktiga anledningar som förs fram" säger Stefan Aaröe VD för Idea Nation"

"Vi ser stora fördelar med att kunna rekrytera direkt från relevanta utbildningar på plats i Visby men också genom att kunna erbjuda arbetstillfällen till de många som gärna vill flytta till Visby och Gotland. Visby är en fantastiskt vacker stad och fler och fler upptäcker närheten och det stora utbudet av både nöjen och aktiviteter på ön" säger Arvid Björkström CTO på Idea Nation.

"Acceptansen inom Tech har länge varit stor för digitala möten, men Corona har inneburit ett brett genombrott för videomöten och digitala samarbetslösningar. Det vi ser nu är att de flesta företag och myndigheter är redo - och tom anpassar sig utifrån att fler jobbar hemifrån eller på en annan plats. gränserna suddas ut" säger Stefan Som ett första steg har hemvändande gotlänningen Thomas Bergbom gått in i Idea Nation med ansvar för att sätta upp säljkontoret i Visby och företagets sälj- och marknadsföringsstrategi. Thomas har en bakgrund som entreprenör och marknadschefspositioner på bland annat Google och Spotify med en stor vana från SAAS bolag.


Kontakt

Stefan Aaröe stefan@ideanation.se

Thomas Bergbom thomas@ideanation.se


Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page