Idea Nation söker Online sales-ansvarig i Visby/Gotland.

Idea Nation startades som en reaktion mot hur lite av den innovativa kapacitet som finns hos kunder, medarbetare, partners och medborgare som faktiskt utnyttjas idag. Vi startade med visionen att göra det möjligt för företag och städer/kommuner att nå ut och bjuda in fler för att lösa de problem och utmaningar som man allt oftare ställs inför. Vi jobbar globalt och du kommer vara med och bygga upp vårat Online sales kontor i Visby som kommer komplettera vårat huvudkontor i Stockholm.


Vår kultur präglas av korta beslutsvägar och högt i tak. Bolaget består av prestigelösa, professionella och omtänksamma personer som alltid gör sitt yttersta, utan att glömma bort att ha roligt på vägen.

I din roll inom Online Sales är du ansvarig för att hjälpa till med att hitta och utveckla affärer åt oss på plats i Visby men rollen inkluderar en del resor. Du kommer även vara med att bygga den organisation vi kommer ha på plats.

Vi tror att du är en person som är noggrann, tycker det är kul att jobba med människor, har hög arbetsmoral och tar ansvar för det du gör. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning, gärna mot företag. Att du tycker det är kul att göra affärer och brinner för att lyckas i det du företar dig är viktigt.

Meriterande om du har erfarenhet från Innovationsarbete, design thinking eller liknande service design process. Har du varit med och drivit företag i någon form är också en fördel. Erfarenhet från försäljningar och upphandlingar i offentliga organisationer eller motsvarande är också meriterande.


Kontakta

Stefan Aaröe

stefan@ideanation.se


Thomas Bergbom

thomas@ideanation.se

Senaste inlägg

Visa alla