top of page

Idea Nation växer med nytt kapital


SaaS-bolaget Idea Nation som erbjuder en enkel plattform för att samla allt ditt innovationsarbete på samma ställe, tar in nytt kapital för att växla upp försäljningen med det uttalade målet att bli marknadsledare.

· Vi har en bra teknisk plattform på plats och en stabil grund av kunder. Nu är vi mer än redo att växla upp och satsar på försäljning, bland annat genom att sätta upp ett digitalt säljbolag i Visby, säger Stefan Aaröe, vd Idea Nation.

Idea Nation har tidigare tagit in tunga investerare som Almi Invest och Dan Fahlström. Nu kliver Asynjor Invest, ett nätverk av kvinnliga investerare och investeraren Alexander von Essen med kompetens inom innovation och hållbarhet in i styrelsearbetet, där Ann-Sofie Olsson från Asynjor Invest blir ny styrelseordförande.

- Vi bygger vår affär från såväl på Gotland som i Stockholm. Det är en fantastisk kombo av mitt-i och utanför-staden. Innovation finns och växer överallt.

Idea Nation startades som en reaktion mot hur lite av den innovativa kapacitet som finns hos kunder, medarbetare, partners och medborgare som faktiskt utnyttjas idag. Företaget startade med visionen att göra det möjligt för företag och städer/kommuner att nå ut och bjuda in fler för att lösa de problem och utmaningar som man allt oftare ställs inför.

Den nya styrelsen består av

Tarja Zu dem Berge, investeringsansvarig Almi Invest Jönköping och öarna

Anja Kullberg, senior konsult digital marknadsföring

Ingrid Magnusson, ordförande Asynjor Värmland

Dan Fahlström, entreprenör och investerare Gotland

Alexander von Essen, affärsutvecklare hållbarhet Knowit

AnnSofie Olsson, medgrundare Asynjor Invest

Arvid Björkström, CTO och medgrundare

för mer information,

Kontakta Stefan Aaröe

Tel: 0706356591

Mai:l stefan@ideanation.se

www.ideanation.se


Ann-Sofie Olsson

Mail: ann-sofie@asynjorinvest.se

Tel: 0763164094

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page